Intec A/S
Essen 23
6000 Kolding
Denmark
Tel. +45 75 56 63 11
intec@intec.dk

Pakkemaskiner

I mere end 40 år har INTEC leveret løsninger til at pakke og beskytte samt sælge vores kunders produkter. Vi har en gennem 4 årtier samarbejdet med nogle af verdens bedste producenter af standardudstyr samt komplette turnkey løsninger til produktion.

INTEC - Dosering og vejning

Det tyske firma AZO GmbH i Osterburken tilbyder virkelige multibegavede systemer til produkttømning, dosering, vakuumtransport og afvejning.

Bæger fyldemaskiner

Fyldning og lukning af præfabrikerede bægre med svejse- og/eller klemlåg. Stor fleksibilitet og kort omstillingstid til diverse bægerformater.

Bag in box

Pattyn Packing Lines designer og producerer komplette pakkeløsninger til at pakke, fylde og tælle produkter til industriel brug.

Yamato kombinationsvægte

Højpræcisions vejeceller udviklet af Yamato Scale Co., Ltd., muliggør øjeblikkelig og akkurat afvejning.

Yamato kontrolvægte

Højpræcisions vejeceller udviklet af Yamato Scale Co., Ltd., muliggør øjeblikkelig og akkurat afvejning.

Vertikale posemaskiner

ROVEMA arbejder både med enkeltstående maskiner og komplette systemer der er realiseret logisk og innovativt. Rovema kan tilbyde komplette systemer til specielle og komplekse pakke specifikationer.

 

Horisontale posemaskiner

Intec repræsenterer en af de førende på verdensmarkedet til fremstilling af pakkemaskiner til produktemballering i fleksible emballager.

Emballage håndtering

Med anvendelse af robot teknologi kan vi i samarbejde med vores leverandør altid finde en løsning på pakning af Deres produkt i en emballage.

Kartonneringsanlæg

Vi forhandler kartonneringsanlæg til mange forskellige formål, f.eks. display kartoner og trays.


Essen 23 | 6000 Kolding | Denmark | Tel. +45 75 56 63 11 | Fax +45 75 56 69 30 | E-mail: intec@intec.dk