Intec A/S
Essen 23
6000 Kolding
Denmark
Tel. +45 75 56 63 11
intec@intec.dk

Maskiner til mærkning

Vores program af mærkningsudstyr giver os muligheder for at rådgive og finde løsninger til netop Deres mærknings opgaver.

INTEC som sparringspartner: Vi er Deres sparringspartner, også når opgaverne bliver kompliceret. Med mere end 15 års erfaring har vi ekspertise og knowhow til alle opgaver. Vi tænker kreativt og enkelt for at De opnår den bedste løsning.

Med industriens store opmærksomhed og fokus på sporbarhed og traceability i forsyningskæden skal ethvert produkt kunne spores. Vi rådgiver og vejleder Dem i alle de forskellige muligheder for at netop De opfylder kravene.

Etikettering

INTEC kan tilbyde et bredt sortiment af standard etiketprintere, mobile etiketprintere, etiketdispensere samt fuldautomatiske etiketteringsanlæg.

Inkjet

INTEC kan tilbyde alle former for inkjet mærkning inklusive seneste inkjet printer med anvendelse af HP teknologi. Vi kan printe på enhvert produkt!

AutoID

CodeIT er den ideelle løsning for alle virksomheder der har fokus på AutoID og automatisk datafangst. Denne programpakke kan konfigureres direkte hos kunden og kræver ingen special tilpasning.

Pose printer

INTEC kan tilbyde hele Easyprints program af pose printere.

Laser

INTEC kan levere nyskabelse indenfor Laser teknologi. Med markedets mindste laser rør kan integration er laser teknologi ikke et problem længere. Med 1/3 af normal størrelse samt kun 2,5 kg.


Essen 23 | 6000 Kolding | Denmark | Tel. +45 75 56 63 11 | Fax +45 75 56 69 30 | E-mail: intec@intec.dk